سالاد جوجه
روش آماده سازی و طرز تهیه سالاد جوجه ویژه دوران بارداری
» برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد جوجه خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم سالاد جوجه
پوست لیمو ترش رنده شده | یک قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۶ قاشق سوپخوری |
پوست لیمو شیرین رنده شده | یک دوم قاشق چایخوری |
آب لیمو شیرین | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل کبابی خورد شده | ۲ قاشق چایخوری |
روغن هسته انگور | ۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز خورد شده | یک دوم قاشق غذاخوری |
نعنا خورد شده | ۱ قاشق چایخوری |
عسل | یک دوم قاشق چایخوری |
نمک تصفیه شده | یک دوم قاشق چایخوری |
مواد لازم برای سس
ذرت پوست کنده شده | ۴ عدد |
گوجه فرنگی مینیاتوری دو نیم شده | ۲۵۰ گرم |
لوبیا قرمز خیس شده و خشک شده | ۱۰۰ گرم |
سینه مرغ خور شده و کباب شده | ۲ فنجان |
مغز کاهو | ۲ فنجان |
طرز تهیه سالاد جوجه
با آموزش طرز تهیه سالاد جوجه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سالاد جوجه ابتدا باید تمامی مواد را دسر را درون ظرفی ریخته و مخلوط شان کنید. ذرت ها را درون یک قابلمه بریزید و تا جای که روی آنها کاملا گرفته شود درون ظرف آب بریزید.
اجازه دهید برای مدت ۲ الی ۴ دقیقه ذرت ها با حرارت بالا روی حرارت بمانند تا پخته شوند. زمانی که ذرت ها نرم شدند آنها را از آب خارج کرده و بگذارید تا آب آنها برود. با استفاده از یک چاقوی تیز دانه های ذرت را از چوبش جدا کنید و درون ظرفی بریزید.
نیمی از دسر تهیه شده را به همراه لوبیا و مرغ به ذرت ها اضافه کنید و با استفاده از قاشق آنها را خوب مخلوط کنید.در آخر گوجه های مینیاتوری را به آن بیفزاید و دوباره مواد را مخلوط کنید و نوش جان کنید.
- ۹۷/۰۷/۰۵