طرز تهیه کاسترد با بیسکویت و موز
يكشنبه, ۸ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۶:۵۶ ق.ظ
این روزها دسر عضو جدا نشدنی در پذیرایی از مهمانان است. یکی از دسرهای خوشمزه که آن را به عنوان عصرانه با چای هم میل میکنند، دسر کاسترد است. کاسترد در طعمها و با روشهای مختلف درست میشود و مناسب برای علاقمندان به دسر و شیرینی است. در ادامه طرز تهیه سه نوع دسر کاسترد شامل دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور، دسر کاسترد شکلاتی با بیسکویت و دسر کاسترد با موزو بیسکویت ارائه شده است.
۱. دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور
مواد لازم | |
پودر کاسترد | سه قاشق غذا خوری |
شکر | شش قاشق غذا خوری |
شیر سرد | دو و نیم فنجان |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
کره | پنجاه گرم |
بیسکویت خرد شده | صد گرم |
زمان لازم برای آماده سازی ۵ ساعت
طرز تهیه کاسترد با بیسکویت
- در قدم اول پودر کاسترد را با شکر و وانیل در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
- سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و آرام هم بزنید تا مواد در شیر حل شوند و یک مایع غلیظ مانند فرنی حاصل شود، پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید تا مواد کاسترد سرد شود.
- یک تابه روی حرارت بگذارید و کره را در آن بیندازید تا آب شود.
- بیسکویتهای پتی بور را خرد کنید و به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- ظرفی که قرار است دسر را در آن درست کنید (ظرف پیرکس مناسب است) بردارید و یک لایه از بیسکویت که با کره مخلوط شده است را کف آن ظرف بریزید، سپس یک لایه از مواد کاسترد را بریزید، این حرکت را ادامه دهید تا بیسکویتها و مواد تمام شوند و لایه آخر کاسترد باشد.
- سپس ظرف حاوی دسر را به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویتها برود.
دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور آماده سرو و پذیرایی است ... نوش جان ...
۲. دستر کاسترد شکلاتی با بیسکویت
مواد لازم برای کاسترد (برای ۶ نفر) | |
پودر کاسترد | ۴ قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۲ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
شکر | ۲/۳ لیوان |
مواد لازم برای شکلات | |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ لیوان |
آب | ۱/۲ لیوان |
پودر کاسترد | ۱ قاشق سوپخوری |
آرد ذرت | ۱ قاشق سوپخوری |
بیسکویت ساده چای | به مقدار لازم |
پودر نارگیل برای تزئین | به مقدار لازم |
زمان لازم برای آماده سازی ۵ ساعت
طرز تهیه کاسترد شکلاتی
- آرد ذرت را در یک ظرف با شیر مخلوط و پودر کاسترد را به آن اضافه کنید.
- شکر را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کلیهی مواد در شیر حل شوند، سپس آن را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.
- برای تهیه شکلات دسر باید در یک ظرف جدا شیر، پودر کاسترد، آب، آرد ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید، سپس آن را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
- حال ظرف مورد نظر (ظرف پیرکس مناسب است) را بردارید و کمی از مواد کاسترد را در کف ظرف بریزید و روی آن را بیسکویت بچینید و روی بیسکویتها کمی از شکلات درست شده بریزید و خوب پخش کنید.
- دوباره یک لایه کاسترد، یک لایه بیسکویت و یک لایه شکلات بریزید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا بیسکویتها و مواد تمام شوند و لایهی آخر را با شکلات تزئین کنید.
- میتوانید با کمی پودر نارگیل یا مغز پسته روی دسر را تزئین کنید.
- ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
دسر کاسترد شکلاتی با بیسکویت آمادهی سرو است ... میتوانید آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در ظرفی دیگر بگذارید.
۳. دسر کاسترد با موز و بیسکویت
مواد لازم | |
پودر کاسترد | ۲ قاشق غذاخوری سر پر |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
بیسکویت پتی بور | یک بسته |
موز | ۲ عدد |
مغز گردو | حدودا نصف پیمانه |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه فرم گرفته برای تزیین | به مقدار لازم |
زمان لازم برای آماده سازی ۵ ساعت
طرز تهیه کاسترد با بیسکویت و موز
- پودر کاسترد را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. مواد باید به قدری روی حرارت باشند تا به غلظتی شبیه فرنی برسد.
- قبل از اینکه غلیظ شود شکر و گلاب و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.
- ظرف مورد نظر را آماده کنید کمی از مواد کاسترد آماده شده را در آن بریزید.
- سپس یک لایه بیسکویت پتی بور خرد شده روی آن بریزید.
- سپس موزهای حلقه شده را روی آن بچینید و روی آن مغز گردو خرد شده بریزید.
- دوباره یک لایه مواد کاسترد بریزید و همهی مراحل را تکرار کنید تا جایی که مواد تمام شوند. مواد را جوری تنظیم کنید که لایهی آخر (لایه رویی) کاسترد باشد.
- ظرف را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
- پس از آن روی دسر را با کمی خامه فرم گرفته تزئین کنید.
دسر کاسترد با موز و بیسکویت آماده سرو است ... نوش جان ...
چند نکته!
- میتوانید بین لایههای دسر از هر نوع میوهای یا انواع مغزها بسته به میل خودتان استفاده کنید.
- دسر هر چه بیشتر در یخچال بماند نرمتر و خوشمزهتر میشود، زیرا مواد خوب به خورد به بیسکویتها میروند.
- میتوانید قبل از اینکه مواد را در ظرف بریزید، یک کاغذ آلومینیوم یا یک پلاستیک تمیز کف ظرف پهن کنید تا بعد از آماده شدن دسر، به راحتی بتوانید آن را از ظرف جدا کنید و برش بزنید.
- بهترین بیسکویت برای تهیه این دسر بیسکویت پتی بور است.
- پودر کاسترد را میتوانید یا خودتان تهیه کنید و یا به صورت آماده از بازار تهیه کنید.
- این دسر را میتوانید به عنوان یک عصرانه شیک و خوشمزه همراه با چای یا قهوه در کنار خانواده و دوستان میل کنید.
- ۹۸/۰۲/۰۸
سلام.خدا قوت ممنون از مطالب آشپزیتون عالی.